Klänning för två olika tillfällen

Matcha samma klänning både till vardags och till fest!

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

 

1. Kavaj / 2. Örhänge / 3. Väska / 4. Sko / 5. Klänning / 6. Kavaj / 7. Örhänge / 8. Väska / 9. Sko

 

Den lilla svarta klänningen funkar år in, år ut och går aldrig ur tiden. Har du inget att ta på dig är den lilla svarta en räddning i sådana situationer och därför bör alla ha en enkel svart klänning i garderoben. Perfekt basplagg!

Eftersom jag gillar rosa färger så skulle jag välja en enkel rosa, kort kavaj eller kofta som jacka över klänningen till vardags. Bekväma svarta ballerinas, en rymlig snygg väska och då självklart i en rosa färg. Till kvällen byter jag ut den rosa överdelen mot en klassisk svart kavaj, en mindre axelremsväska istället för den stora rymliga och dom svarta ballerinas byts ut mot ett par höga klackar. 

Imorgon är det fredag då många kanske föredrar utgång istället för fredagsmys hemma i soffan som jag alltid föredrar. Har ni då klädpanik så har jag delat med mig av lite inspiration och hoppas att ni gillade det?

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.