Något blev fel

Ni som läste min blogg igår förmiddag såg att mitt inlägg såg konstigt ut. När jag upptäckte det så tog jag bort den för att fixa till den när jag kom hem på kvällen men det verkar vara något galet. Som ni ser så gjorde jag en print-screen på inlägget då ni ser hur galet det ser ut. 

 

Nästan hela inlägget försvann och sitter ihop med ett kollage samt att alla kommentarer hamnade på själva inlägget. Det spelade ingen roll om hur mycket jag ändrade utan det blev lika illa varje gång vid förhandsvisningen. Tillslut gav jag upp och funderar på att skriva om hela inlägget en annan gång. Har jobbat med detta inlägg under en längre tid som handlar om min träning men läget är som det är. 

 

Eftersom jag hade en dålig dag igår med mina blogginlägg så bjuder jag istället på några härliga vårbilder på dagens första inlägg. Längtar tills jag kan plocka fram mina rosa byxor och sandaler, sitta ute på balkongen med en smarrig smoothie och bara njuta av värmen. 

 

 

Men en rolig sak hände igår trots allt!

Jo igår kväll livesände Carl Kling från Interlaced Influencers genom Instagram för oss influencer och det var riktigt roligt. Han fick väldigt många bra och intressanta frågor som han svarade på och jag följde hela livesändingen. Hoppas att det blir fler gånger för det verkade väldigt uppskattat av alla som var med. 

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

21 comments / Add your comment below

  1. Ja, jag märkte det. Väntade hela dagen på att kommentera om hur mycket jag gillade inlägget, haha! Men det var så kul att läsa att jag liksom inte kunde låta bli =) Kram finaste <33

  2. Hej, det är väldigt tokigt, vi tror det är annonseringen som strulat, vi ska plocka bort den! För så där ska det inte vara!

  3. Irriterande när det inte funkar som man vill. Jag hade velat lyssnat på Interlaced Carl men glömde faktiskt bort det. Har hört av flera att det ska varit bra. Jag vill precis som du gå i sandaler nu. Tog fram mina trädgårdsträskor idag och traskade runt på baksidan. Kram från mig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.