Badrummets nyheter

Några fräscha och nya nyheter till badrummet är aldrig fel.

Innan jag fick mitt efterlängtade badkar köpte jag lite nytt till badrummet och det är några saker som jag har glömt bort att visa för er. Duschdraperiet har ni sett men återkommer med fler bilder här framöver.

 

 

Pumpflaskan hittade jag inne på Åhléns för ett tag sedan. Gillar designen på den och framför allt färgen som passar perfekt till temat. Att den är gjord av plast är ett stort plus i kanten eftersom det händer ofta att saker ramlar ner i golvet när ungarna härjar i badrummet. 

 

 

På Hemtex hittade jag en söt rosa skål för tvålar och antingen ska tvålflaskan stå på den eller något annat fint.

 

 

Så fort våran nuvarande handtvål är slut ska jag ställa fram den här fina tvålflaskan och innehållet som ska i har en jättegod doft.

 

 

Återkommer med flera nya bilder när allt är på plats och kanske blir det av redan nu till helgen? Hoppas det iallafall!

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Ah men gud vad du piffar o har dig, så himla fin flaska!
    Svar: Hihi vad gullig du är, ja Farmen lär få fler tittarsiffror ifall jag är med verkar det som 😉

  2. Vilken söt tvålpump.. Perfekt att den är i plast. Jag vet inte hur många tvålpumpar vi har haft i golvet. ? Syns inte, på bilden iaf, att den är i plast.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.