Maskeradkläder med roliga teman

”I samarbete med partykungen”

 

Det var evigheter sedan jag var på en fest med maskerad tema. Personligen älskar jag att klä ut mig och hade jag blivit bjuden på en fest med något roligt tema så hade jag gärna tackat ja till inbjudan. Jag har hittat den perfekta hemsidan som säljer mängder av maskeradkläder med olika teman. Då jag menar Partykungen som säljer massor av grymma maskeradkläder till låga priser. Klicka in hos dom för du kommer inte att bli besviken.

Efter att jag har skrollat igenom deras breda sortiment har jag hittat tre stycken olika teman som jag fastande allra mest för.

 

Vi börjar med 90-tals tema!

Baywatch och Spice Girls ger starka minnen och mina favoriter var Melanie Chisholm “Sporty Spice” och Geri Halliwell “Ginger Spice”. 

 

Sedan går vi över till 80-talet!

Mycket neonfärger, benvärmare, fishnet strumpbyxor, hotpants, nättoppar och mycket mer.

 

Men ett tema som jag gillar allra mest är Glitter och Glamour!

En härlig boa, glittriga klänningar, läckra stövlar och gärna en läcker ögonmask. 

 

Kom just på ett roligt minne!

Sist jag klädde ut mig var på Halloween för många år sedan innan jag blev mamma. Då jag, min dåvarande pojkvän och några kompisar åkte iväg på en kryssning. Då var jag utklädd till en djävul och hade på mig en kort röd kjol, korsett liknade svart linne, höga stövlar, horn på huvudet och en jättestor gaffel i handen. Jag hade målat pojkvännen röd i ansiktet med svart färg runt ögonen, han hade huggtänder och horn på huvudet då han också var en djävul. Vi hade det verkligen superkul hela kryssningen och vi var inte heller dom enda som var utklädda. 

Men tillbaka till Partykungen! Självklart kommer jag att beställa maskeradkläder hos Partykungen i framtiden och det tycker jag också att du ska göra!

 

”I samarbete med partykungen”

 

//PUSS

21 comments / Add your comment below

  1. SÅ himla kul!! Var på en 25-års fest med Hip-hop-tema för ett par år sedan, och det var verkligen blad det roligaste jag gjort. Mer maskerader åt folket, haha!! Kram finaste <3

  2. till den ja hade igår med massa va det en app LINE camera . lite lik instagram brun o vit den är jätte bra stärnor o collage ja ofta gör

    sen den tex med inlägget Tänk vilken skillnad det är på snapchat om du har den
    älskar ju lite extra piff i bland å det är skoj
    kolla o fråga gärna igen ja har Haft lens light oxå men finns bara till iphone tror ja o ja har bytt tele

  3. Det är så roligt att klä ut sig ☺☺ Vi brukade alltud gå på Halloween fester för och gick verklig all in på att hitta den perfekta dräkten haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.