Vårens snyggaste blazer

Den rutiga blazern är här igen och det gillar jag!

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Kavaj / 2. Kavaj / 3. Kavaj / 4. Kavaj / 5. Kavaj / 6. Kavaj / 7. Kavaj

Den rutiga blazern gör comeback nu till våren och det gillar jag. I somras förra året köpte jag en som användes flitigt tills det var för kallt för att använda den som jacka. Snart åker den fram igen och jag längtar tills det är varmt nog att kunna bära den. Jag älskar trenden och hoppas verkligen att den kommer att stanna och i kollaget ser ni några skönheter. Hade inte tackat nej till någon av dom om jag inte redan ägde en. 

 

Här är en bild från i höstas när jag bar min blazer som en jacka innan det blev för kallt. 

 

//PUSS

28 comments / Add your comment below

  1. Ja faktiskt Netti så går det bättre här än på andra portaler 😀 Statestiken har ökat plus det är roligare o vara här så man lägger ner mer tid & energi i inläggen, right?! 😉 kram ?

  2. Du passar helt klart bättre än vad jag skulle göra i den =)… isf skulle det vara mörk mörklila och väldigt figursydd! Näää älskade skinnjackor är det som gäller för min del<33 Ha en TREVLIG VECKA nu, kramen damen!

  3. Så snygg verkligen! Passar dig! Inte mig dock, rutigt o jag går ej ihop.
    Svar: Ja vi hade en fantastisk vistelse i Helsingborg!

  4. Planerar att köpa in något liknande när jag reser till London men då är innetyget rosa och mönstrat så om man viker upp ärmarna lite blir det en sjukt snygg detalj. Vågar dock inte hoppas på för mycket då den lika gärna kan vara slutsåld!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.