Förra veckans blogginlägg

Måndag och en ny härlig vecka har vi framför oss. Därför startar jag veckan med några tillbakablickar från förra veckans inlägg.

 

Förra veckan började första vardagen på en tisdag eftersom det var annandag påsk på måndagen. Då var jag äntligen på benen igen efter att ha legat sjuk hela påsken. Ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Jag hade ett samarbete med doftriket.se då jag fick välja ut två stycken underbara doftljus. Det blev en från WoodWick och en från Yankee Candle och du hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Jag visade upp en vårfin outfit och ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Jag lyfte alla mina sociala medier genom ett inlägg och ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Jag visade för er alla mina personliga favoriter då det blev en hel del i rosa färger. Ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Den här gången valde jag att lyfta fem stycken blogginlägg från förra veckan men annars var det många flera inlägg som publicerades. Annars tog det tid för mig att komma tillbaka till mig själv efter den långa förkylningen men nu känner jag mig äntligen helt återställd. 

Önskar er alla en bra start på veckan och vi ses snart igen lite senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Hmm vad konstigt. Jag kunde inte kommentera dom två senaste inläggen du gjort? Får lägga min kommentar här istället 🙂 Smidigt att kunna träna hemma. Jag har också kommit igång med min träning igen :). Blazern är supersnygg. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.