Att försöka fotografera två kaniner samtidigt

Det är inte alltid lätt att gosa med båda kaninerna samtidigt då någon av dom alltid sprattlar men ibland får jag till det en liten stund.

Kaninerna heter Jojo och Sessi men har många andra smeknamn som ninisar, kaninisar, påskharar, lång-öra, knubbisar men ändå reagerar dom på sina riktiga namn. Har märkt det när jag ropar på dom.

 

Här är några bilder när jag försöker att gosa med kaninerna samtidigt samtidigt som jag tog några bilder.

 

 

Igår publicerade jag bara ett inlägg för jag kände för en liten bloggpaus och undvek sociala medier. Istället blev det storstädning i hemmet, tvättade, lagade en massa mat och gasade med kaninerna. Jag drömde faktiskt under natten att jag skulle ta en liten bloggpaus och tänkte att det var något som behövdes men nu är jag igång igen. 

Barnens far fyllde 40 år i fredags och hade då fest och igår hade han också någon bjudning då barnen cyklade över till honom. Ungarna sov även kvar där men kommer tillbaka till mig idag. Vi skulle ha ätit tacos igår men det ska vi äta istället ikväll för det är ändå inget som jag fixar till mig själv. Tacos är ändå en social maträtt enligt mig men att äta matresterna ensam är en annan sak. Ska även göra en jättegod vitlökssås för det är ett måste till tacos och herregud vad jag kommer att dofta gott efteråt. 

 

Jag önskar er en fin dag och vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

 1. Hahaha! Ja, jag kan förstå att det inte är världens lättaste projekt att få med båda, haha! Men du lyckades! Och det blev sååå fina bilder! Kram vännen!! <33

 2. Jag tyckte det gick jättebra med att fotografera kaninerna tillsammans haha 😀 mysigt med tacos idag!

  Sv; ja, det var jätte trevligt faktiskt! Tack ska du ha, hoppas att du får en underbar dag idag 🙂

 3. Jaooo du… det är bra utmaning med att foto sina älskade djur<3 När man får till dessa bilder så är det en jackpott typ ^^… älskade djur! Ha en fin TREVLIG VECKA nu, kramar

 4. Där är ju de två sötnosarna eller tre:)
  Så stora de har blivit.
  Fotot är ju en som en färggrann tavla.Tjusigt!

 5. I often visit your website and have noticed that you don’t update it often. More frequent
  updates will give your blog higher rank & authority in google.
  I know that writing articles takes a lot of time, but you can always help
  yourself with miftolo’s tools which will shorten the time of
  creating an article to a few seconds.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.