En dag med vårkänslor

Vårkänslor, pirr i magen, blommorna blommar och det är bara så himla härligt!

Idag har det varit en sådan där underbar dag och här kommer några bilder som jag har fotograferat med mobilen under dagen.

 

Efter en välbehövlig sovmorgon startade jag dagen med en stor kopp kaffe framför datorn. Sedan satte jag på mig träningskläder och gick ut på en powerwalk. Eftersom det var så varmt ute räckte det med att ha på sig en hoodie som jacka och det var så himla skönt. 

 

Lagom tills jag kom hem igen så kom även barnen hem till mig från sin pappa. Då gick vi ut med kaninerna. Jag trodde verkligen att kaninerna hade vuxit ur sina selen men dom passade fortfarande. Kaninerna älskar att vara ute och skutta av sig då vi var ute med dom en bra stund i det härliga vädret.

 

När vi kom in igen gick jag och barnen ner till affären och köpte oss en varsin glass. Det känns verkligen som vår nu och det är helt underbart. 

Om en liten stund ska jag och barnen fixa tacos och det ska bli så himla gott. Tänkte först ta en dusch och byta ut träningskläderna mot mjukiskläder. Funderar på om vi ska duka upp allt på vardagsrumsbordet istället för i köket för det blir mycket mysigare att äta i soffan framför tv:n. 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

23 comments / Add your comment below

  1. Vilken härlig söndag du haft, och sååå fina bilder! Var nära att jag köpte mig en glass när jag var på Trandansen, men det var så lång kö så jag hoppade över det 🙂

  2. Äntligen känner vi våren pirra i kroppen 🙂
    Så mysigt att ni går ut med kaninerna, förstår att de älskar det, jag tycker dina kaniner har sån tur, de får både springa lösa inne och gå ut i sele,

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.