En oplanerad dag

Snön kom tillbaka igår i rykande fart men i morse är allt borta igen. Vilken tur för jag höll nästan på att bli lite orolig ett tag.

 

 

God morgon finisar!

Har ni också sovit gott? Här har vi sovit som grisar och hade inte barnen varit här hade jag mer än gärna legat kvar i sängen några timmar till. Inte för att sova utan hade bara tagit det lugnt. Nu när jag ser all disk från gårdagens fredagsmys så får jag liksom panik och måste ta tag i det. Men när allt är klart mår jag genast mycket bättre. Som sagt igår morse snöade det massor och det blev verkligen vinter på nytt men när jag kom hem från jobbet var all snö borta, solen sken och så var våren tillbaka igen. Snacka om aprilväder!

 

 

Bilderna som ni ser är från mitt kök och tyckte att det passade bra till en sådan här mysig lördag morgon. Jag vet att det ser extra rent ut men självklart valde jag bilder från dom finaste sidorna i köket. För vem vill se en massa disk, smuts på golvet, smutsprickar på alla ytor och världens smutsigaste spis. 

Efter att ha stekt över 100 stycken pannkakor igår kväll så skiter jag i allt. Det får se ut som det gör efter mitt tycke.

 

växt

 

Dagens planer?

Inte ett skit! Jo tyvärr har jag en hel del att göra men vi har inte planerat något speciellt ännu. Hoppades på sol eftersom jag vill gå ut för att fotografera men det tar vi senare om det inte blir alltför mulet.

//PUSS

23 comments / Add your comment below

 1. Åh ush tur att det inte blev långvarigt. Nu får det liskom vara nog med snö!
  Svar: Jamen visst är det gillar alla typer av sälj sajter, där man kan få tillbaka en del av pengarna som man faktiskt lagt ut.

 2. Jag hade gärna velat ta och legat kvar i sängen imorse, men det fick jag inte pga jobb. Men imorgon börjar jag senare och kan då unna mig en massa seriemorgon i sängen eller framför soffan och få längre sömn och vila 😀

 3. Usch ja snön kommer förhoppningsvis inte hit mer men man vet ju aldrig, fint du har det i köket 🙂 kramis o fin kväll

 4. Det kom lite snö här med igår men den la sig inte. Trots det så har vi lite vitt kvar som inte smält bort än men nu går det undan. 8 grader varmt idag 🙂
  Så fint du har i köket.
  Skönt med en vilodag. Man behöver såna då och då..
  Kram

 5. Vädret i april går inte att lita på 🙂 Än så länge har vi sluppit några större bakslag här, och det är jag glad för 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.