Kaffe i solen

Hittade en fin kaffemugg med lock inne hos Clas Ohlson och funderar på att köpa två till så att jag och barnen har en varsin. Lilleman gillar kaffe men det kommer bli mestadels saft eller varm choklad som innehåll i deras muggar medan jag har kaffe i min.

 

 

Det vore mysigt att ta en promenad i solen med en mugg i handen och då är det perfekt med ett lock på. För då slipper man få oväntad besök i muggen som envisa flugor eller getingar. 

 

 

En plan till som jag har till helgen är att jag ska komma igång med träningen igen. Eftersom jag låg sjuk hela påsken så har det tagit tid för mig att komma igång igen och därför började jag med en mjukstart. Varje morgon tar jag en extra runda mot bussen och nu känns det som att energin börjar komma tillbaka igen. Men jag funderar på att köra ett träningspass på fredag när jag kommer hem från jobbet då jag har redskap hemma och använder appar. Blir det för jobbigt är det bara att avbryta men hoppas verkligen att jag orkar med ett helkropps-pass. Känns som evigheter sedan jag gjorde det. Mitt mål var att köra intensivt i flera veckor men nu har jag förlorat två veckor på grund av förkylningen och det känns lite ruttet.

Men om allt går som det ska så är jag snart igång igen!

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. Det var supermysigt!
    Jag gillar också att träna med appar, speciellt när man kan se vilka dagar man tärnat och går upp i nivåer och sånt 🙂

  2. Fin och praktisk mugg!!
    Jag kör med Youtube övningar och så har jag diverse redskap med mig på hotellet. PW är ett måste för mig varje dag// kram och lycka till

  3. Gud så mysigt å va fin ju 😉

    sv; Ja de var verkligen behövligt hjärtat 🙂 Men detsamma 😀 Vad ska du göra ikväll snäckan? Puss 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.