Inför studenten

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Valley playsuit / 2. Snow white dress / 3. Gigi dress white / 4. Daisy dress / 5. Neverland dress / 6. Bexley maxi set / 7. Blister dress / 8. Rising sun playsuit / 9. Short roxanne dress

 

Varje år kan jag inte låta bli att kika på vita plagg som passar till studenten. Det var många år sedan jag tog studenten och det var verkligen en rolig dag. Ett minne för livet! På den tiden fanns det inte lika mycket snygga plagg som det finns idag och hade jag tagit studenten igen så hade jag gärna haft på mig något från kollaget. 

Det närmar sig studenttider och jag blir så lycklig av att se alla glada studenter varje år. Därför tipsar jag er om några snygga plagg och länkar hittar ni under kollaget.

 

//PUSS

23 comments / Add your comment below

  1. Bra att spara för din dotters framtida student ;)… sonen också men kanske inte en klänning!?! Min var i spets och tyll, vit med ett svart rå-sidenband till *S* Härliga tider strålande tider då! Ha det fint nu, kramen damen<3

  2. Ja verkligen, det går upp och ner när man hela tiden flyttar runt till nya hotell, man kan inte ha tur med internet jämt 🙂
    WoW, den andra kläningen är ju så snygg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.