En eländig påsk

Min förkylning blir bara värre och värre. Börjar fundera om jag har blivit smittad av någon allvarlig virus för det känns verkligen inte som det ska. I år firar inte barnen påsk hos mig och det är verkligen tur för deras skull och därför delar jag med mig av två stycken bilder från förra året.

 

 

 

Att jag misstänker en allvarlig virus är att jag har tagit emot flera patienter med den smittan och trots all viktig hygien så kan jag bli smittad ändå. Det smittas via luftrören och jag som bara förbereder patienter inför undersökningar kan även bli smittad om jag inte har munskydd på mig. Självklart sätter jag på mig ett munskydd om jag har fått informationen men det har blivit missar vid några tillfällen.

 

 

Imorgon kommer barnen till mig och hoppas verkligen inte att jag har viruset för annars får jag räkna med mycket vabb här framöver. Hoppas också att det är okej att jag mår som jag gör för tyvärr måste jag fortsätta att vila upp mig eftersom energin är helt borta. Kan det inte ske ett mirakel så att jag iallafall blir frisk till imorgon för det vore mysigt om jag orkade hitta på något med barnen imorgon. Soliga dagar har vi också och det vill jag helst inte missa. 

Nu ska jag sova/vila vidare och vi ses igen lite senare mina finaste! Ursäkta mitt gnälliga inlägg men ska återkomma med roligare inlägg i fortsättningen.

 

//PUSS

 

10 comments / Add your comment below

  1. Det är så tråkigt att vara sjuk att man nästan överväger ett munskydd i vardagen också… Krya på dig och Glad Påsk! <3

  2. sånt virus har maken här fy verkligen inte skoj en del får tillbaka det direkt igen efter varit piggare en dag hua otäckt. Stort krya på och vila dej riktigt mycket nu då kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.