Snygga, stilrena klockor

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

 

Om jag hade fått ett påskägg av någon snäll person så skulle jag bli överlycklig om den innehöll en klocka från kollaget. Guld eller rosé är jag svagast för och älskar just stilrena klockor som kan matchas med snygga armband.

 

God morgon finisar!

Hela veckan har jag haft en lätt förkylning som hindrar mig att träna och nu känns det ännu sämre. Igår när jag kom hem från jobbet sov jag i en timme i soffan och det är helt galet. Tur att barnen inte kommer till mig fören på söndag för annars hade dom fått en tråkig påsk med en sängliggandes mamma som inte orkar göra någonting alls. Idag ska jag vila hela dagen och hoppas verkligen att det vänder snart för imorgon vill jag orka hitta på något. Eller iallafall städa, laga mat och fixa i badrummet.

Så dagens planer är: Sova, vila och äta godis. Hoppas att ni har en trevligare dag och vi ses senare mina finaste! 

 

Det är något fel med min blogg just nu då det inte går att kommentera. Har varit så sedan igår eftermiddag och hoppas att det snart löser sig!

 

//PUSS

2 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.