Tankar i personalrummet

Var stark, var stark…..

 

 

Det är exakt så jag tänker under veckodagarna när begäret till frestelsen kallar. På jobbet ligger det typ alltid något gott i personalrummet och eftersom jag vill undvika sötsaker under veckodagar så kan det bli jobbigt ibland. Men hittills har jag varit stark nog att klara av det. 

 

 

Istället lyckas jag oftast tänka på annat när jag umgås med kollegorna men visst händer det ibland att vi alla inte sitter där samtidigt!

Förra veckan började jag att spana in tulpanerna i trä som står mitt på bordet. Många fina färger men jag plockade ut fyra stycken favoritfärger som jag funderar på att ha till mina semesternaglar i sommar? Eller tre av dom fyra för det blir liksom snyggast att blanda med tre färger. 

 

 

Antingen dom här tre färgerna som är ljusrosa, mellan-rosa och ljuslila. 

 

Eller mörk-rosa, ljusrosa och mellan-rosa? 

 

Vad tycker ni?

 

//PUSS

22 comments / Add your comment below

 1. Hehe idag åt vi tårta på mitt jobb 😉 Men tufft att stå emot,hehe.
  Svar: Men eller hur, jag med. Så är du i Götet, så måste du besöka dem 😉

 2. Samma är det på mitt jobb. Det är väldigt ofta någon bakar eller köper med sig och bjuder på. Jag försöker också undvika att ta, ibland är det svårt..
  Nedersta bilden tycker jag 🙂
  Kram

 3. Haha känner igen det med gottis i personalrummet. Är det något gott brukar jag ta men (ofta) de äldre brukar ha med så märkliga saker så då avstår jag snällt haha 😀

 4. åååh jag känner igen det där, det är sååå jobbigt när man bestämt att hålla igen i veckorna och så ligger det alltid något i personalrummet 😛
  Jag gillar alla färgerna… kanske de ljusrosa eller ljuslilla till vår och sommar?:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.