Att vara stark i dig själv

Det är inte alltid det syns på utsidan hur man egentligen mår psykiskt då det lätt kan misstolkas av andra. Jag är en av dom som oftast bär en mask men ibland går det bara inte. Det är då jag uppfattas som svag men egentligen är det inte så. Hittade ett citat som passar mig så himla bra. ”Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svag utan för att den har varit stark för länge”. Citatet stämmer verkligen och jag vet att det finns många andra som känner exakt likadant. 

 

 

För er nya läsare som inte har läst mina tidigare inlägg om min psykiska ohälsa hittar ett inlägg här <— där jag även har länkat flera av mina äldre inlägg om psykisk ohälsa. Det är väldigt djupa och personliga inlägg där jag öppnar mig för att jag ville dela med mig till alla som går igenom likadant eller är påväg åt fel håll.

Innan jag gick i väggen nonchalerade jag alla varningssignaler och så långt får det absolut inte gå för det är viktigt att lyssna på kroppen och att ta hand om sig själv. Idag prioriterar jag mycket i livet för att orka. Men det ska jag inte skriva djupare om för då kommer det bli en lång novell. 

Syftet med citatet är att jag ville lyfta den till er andra som inte mår bra. För det är viktigt att tillåta sig själv att gråta ut istället för att hålla in alla känslor. Du är inte svag utan du är stark!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

 1. Jag visste nog inte ens om din fd psykiska ohälsa, klickade på länken och läste<3
  Så himla bra skrivet av dig 🙂

  Är ju lite samma för mig, med "bagaget".

  Precis, det är inte svaghet- Det är Styrka!

  Kramar

 2. Vilken härlig sommarbild, fina ord och de stämmer. Tycker att det är skönt ibland att få gråta, det känns så skönt efteråt. Kram.

 3. Citatatet stämmer nog in på många av oss, det är viktigt att lyssna på varningssignalerna kroppen sänder ut, men tyvärr är vi kvinnor så dåliga på det…vi ska vara duktiga i alla läger och det är vi kvinnor som oftast springer in i den där väggen

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.