Det känns konstigt

Vilket underbart väder vi har haft den här veckan med en massa sol och vårkänslor som ger extra energi. Men det är synd att det ska vara mulet hela helgen som jag fick veta av väderprognosen. Så himla typiskt för jag tycker att bilderna blir mycket finare när solen skiner. Hade också mer än gärna tagit en kaffe i solen för det hade verkligen varit underbart.

 

 

På söndag ska vi ställa fram klockan till sommartider och det känns lite konstigt eftersom snön ligger kvar. Känns också konstigt att det är påsk redan nästa helg för i år blev det lite tidigare än vad det brukar vara annars.

 

 

Men en sak som inte känns konstigt och det är att det äntligen är fredag idag! Det ska bli så himla skönt med helg för jag är sjukt trött. Hade möjligheten funnits så hade jag sovit bort hela helgen men jag vill ju inte missa någonting. Idag efter jobbet åker jag direkt till en vän och sover kvar där inatt. Imorgon ska jag åka hem till kaninerna och ska även försöka att hinna fotografera inför samarbeten. Men innan dess ska jag se till att min arbetsdag tar slut för nu vill jag ta helg. 

 

Ni får ha en härlig fredag och vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Hundan vad fort det går. Allaredan sommartid på Söndag =) Jag förstår att du tycker känns konstigt när snön ligger fortfarande på backen// kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.