Skönheter från Lily and Rose

“Inlägget innehåller affiliatelänkar”

 

Att tjäna lite extra pengar via samarbeten är aldrig fel och då kan jag ibland passa på att unna mig med något som jag verkligen vill ha eller har behov av. Det här inlägget är då inget samarbete utan jag vill bara visa er några av mina senaste köp.

 

 

Det blev ett par örhängen, ett halsband och en ring från Lily and Rose. Nu till våren kommer jag att bo i dessa smycken och det här är något som jag har suktat efter väldigt länge. Nu är dom äntligen mina!

 

 

Jag valde i färgen Vintage Rose på alla tre och är så himla nöjd. Nu fattas bara armbandet från samma serie då vi får se vad framtiden säger om det.

 

Här ser ni en bild där jag har på mig alla smycken samtidigt.

 

Alla dessa smycken är så otroligt fina att titta på att jag lägger dom snyggt i badrummet för att kunna se dom. Blir som fina inredningsdetaljer när jag inte använder dom och det är bättre än att gömma undan dom i askar. 

 

Du hittar örhängena här <— Halsbandet här <— Ringen här <—

 

//PUSS

25 comments / Add your comment below

  1. Åhh dom där är sååå fina! har bara ett par örhängen därifrån men skulle mer än gärna vilja ha en ring och ett halsband.. får kanske unna mig till sommaren eller nåt, hehe 🙂

  2. Jättefina smycken! Jag använder nästan aldrig smycken numera. Varför det blivit så det vet jag inte, för förr så hade jag alltid både ringar, örhängen, halsband och armband på mig. Får nog ta och rota fram något av detta ur smyckeskrinet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.