Att skryta om sina barn

Nu kan jag inte låta bli med att skryta om en sak för er!  

 

Jo det är så att min dotter är så otroligt duktig på att rita och här visar jag några exempel. Första exemplet är när hon ritade av ett motiv från en tavla som sitter i vardagsrummet och tycker att hennes teckning är mycket finare än originalet.

 

 

Varför skryter jag om det här?

Jo för att jag vill och är framför allt en stolt mamma till mina barn och så känner dom flesta föräldrar för sina barn. Jag var också väldigt konstnärlig som liten då min mamma skröt även om mig samt att hon peppade mig att utveckla talangen. Min dotter behöver också bli peppad för hon påstår att ritningarna inte är fina trots att jag verkligen visar uppskattning. Men jag känner igen det där för jag var faktiskt exakt likadan som liten.

Lilleman är också duktig på att rita men han har inte samma intresse som sin syster med att rita då han är väldigt kreativ på andra sätt. Som att bygga egna saker av olika föremål som kartonger, bygga med lego med svåraste byggsatser och sitt intresse för matlagning. Jag har visat för er tidigare men ska snart visa igen om hans påhittade saker.

 

Här är ett exempel till på olika frukter som hon även har ritat.

Nu har jag varit sådär lagom skrytsam men det tycker jag är tillåtet ibland. Önskar er en fortsatt härlig onsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

22 comments / Add your comment below

  1. Självklart ska du skryta om dina barn. De är ju såklart de bästa i dina ögon. Dottern är verkligen duktig på att teckna och rita. Hoppas du sparar många av hennes alster. Kram från mig

  2. Självklart får man skryta lite om sina barn <3 Superfina teckningar har dom ritat, vilken talang. Hoppas du får en fin dag 🙂 Kramen

  3. AWWW vad duktig hon är 🙂 HOn är som mig jag ÄLSKADE rita och måla som barn och fick faktiskt högsta betyg i bild:) kanske ska ta upp det igen saknar liksom skapa IRL och inte bara genom datorn

    Jag önskar en kanon mysig helg:) LOVE Maria på Inredningsvis

  4. Klart man måste få skryta om sina barn, finns väl ingen förälder dom inte gör det? ?
    Hon är ju superduktig och väl värd att uppmuntras…en blivande konstnär tippar jag på 😉
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.