Vitt med vitt

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Blazer / Byxor / Väska / Skor / Örhängen / Armband / Klocka / Solglasögon / Parfym / Läppstift / Ögonskuggspalett

 

Jag är helt såld på kombinationen med vit kavaj och vita byxor. I sommar ska jag gå klädd så och struntar i om jag blir fläckig av smuts för den risken får jag ta. Parfymen från Armani Si börjar att ta slut och måste investera en ny eftersom det är min favorit doft. Är helt beroende av den och får nästan panik när jag ser hur lite det finns kvar i flaskan. Resten som ni ser i kollaget orkar jag inte skriva om för bilder säger mer än ord. 

 

Önskar er en härlig söndag och vi ses snart igen mina finisar!

 

//PUSS

 

22 comments / Add your comment below

  1. Så fint med vitt håller med dig man ska inte bry sig om skiten:) jag som skaffat hund o allt tänker inte klä mig annorlunda bara för det,kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.