Underbara sol

Idag blev det även en härlig sovmorgon då jag låg och drog mig i en timme i sängen tills jag blev kaffesugen. Satt sedan och läste en massa bloggar medan jag åt frukost. Tösen hade en kompis hos sig över natten och jag väckte dom klockan 12. Snacka om sömntutor! 

 

Såhär såg jag ut idag och solglasögonen fick åka på.

 

Solen sken så underbart och jag bytte om till träningskläder för att bege mig ut på en powerwalk i en timme. Helt underbart!

 

Kunde inte låta bli att fota några bilder under promenaden.

 

Tog en sväng ner mot hamnen och jag var inte ensam då det var många som var ute och promenerade. 

 

Solen sken helt underbart och vad skumt det blev med den högra bilden. Ser ut som ett ufo under solen.

 

Usch jag känner mig så himla blek i ansiktet och ska färga ögonbrynen och ögonfransarna ikväll för då ser jag mycket piggare ut. Ska även ta ett bad med hårinpackning från Maria Nila och sätta i lite nytt löshår efter att håret har torkat. Sedan är jag redo inför en ny arbetsvecka som börjar imorgon. Men innan dess ska vi steka några hamburgare och det ska bli så himla gott!

 

Hoppas att även ni har haft en bra dag och vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS

 

27 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.