Några detaljer från mitt kök

I mitt kök har jag en hel del detaljer i koppar men även några i mässing. Tycker att det är snyggt att blanda koppar med mässing. Eller vad säger ni?

 

 

God morgon finisar!

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock och här blev det även sovmorgon för våran del. Solen skiner och det ser ut att bli underbart väder idag också. Ska försöka att ragga med tösen på en promenad lite senare för det vore skönt med lite sol i ansiktet. 

 

 

Här ser ni en helhet från mitt kök och kolla in mina nya rosa löpare som ligger på köksbordet! Dom kommer från Hemtex ifall ni undrar. 

 

 

Fortfarande har jag inga gardiner i  köket för jag gillar att vara utan då det blir mer öppet och stilrent. Tack och lov bor jag inte på markplan för där har man direkt insyn och alla som går förbi i området glor in hos alla. Inklusive mig själv ska jag erkänna för er eftersom det går inte att låta bli. Därför har alla som bor på markplan gardiner och vissa täcker även över sina fönster. Förstår det och hade jag också bott på markplan hade jag gjort exakt likadant. 

Nu ska vi fixa till lite frukost och göra oss iordning men ni får ha en fin dag mina finaste!

 

//PUSS

 

22 comments / Add your comment below

  1. Härligt med sovmorgon!
    Visst vill man vara ute nu när solen börjar visa sej….underbart!

    Jag gillar inte heller gardiner, bor på markplan och har superfina rullgardiner som jag kan visa i ett inlägg om Jag kommer ihåg :p
    Ha en fin helg, kram

  2. Åh så himla fint, sjukt snyggt med koppar & mässing!
    Svar: Ja det är en viktig sak tycker jag, sjukt bara att ingen verkar förstå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.