Väskor till våren 2018

“Inlägget innehåller affiliatelänkar”

 

Länk // Länk // Länk // Länk // Länk

 

Personligen använder jag oftast stora väskor eller större som jag får plats med många saker i. Som matlåda, sminkväska, nycklar, paraply och andra småsaker. Men väskor i mindre modeller är så snyggt att matcha till en grym outfit och speciellt när det blir varmare ute då man slipper bära den stora, varma vinterjackan. Därför har jag plockat ut några favoriter i mindre modeller som passar fint till våren. Det är tre stycken väskor från Michael kors och två stycken från Ralph Lauren. 

 

Nu är jag äntligen hemma från jobbet och alldeles strax ska jag och barnen gå iväg för att handla lite gott inför helgen. Har ingen aning om vad vi ska äta ikväll men får se om vi hittar lite inspiration inne på mataffären. Någonting hittar vi säkert och det lutar åt plockmat. Ikväll inväntar fredagsmys till någon film och det ser jag verkligen fram emot för jag är sjukt trött efter den här arbetsveckan. 

Jag önskar er en mysig fredag kväll mina finaste och vi ses igen lite senare! 

 

//PUSS

20 comments / Add your comment below

  1. Jag tycker att väskorna liknar varandra så jag tycker att alla i varje färg hade passat mig=)
    Mysigt med en hemma helg med godsaker!Trevlig Fredag/ Kramiz

  2. snygga, men jag får en fin gucci av maken nu när jag fyller år så köpa fler nu nope det blir det inte 🙁 fin fredag kram

  3. Haha mina två favvisar här är den rosa & grå ovanligt att det var av märket MK, haha!
    Svar: Hihi vad söt du är. Ja det skall verkligen bli härligt med Dubai!

  4. snygga!!! Den svarta med nitar är också min favorit 😉
    Jag hade alltid stora väskor förut men fick så ont i axlarna av det så jag gick över till små väskor eller ryggsäck om jag verkligen måste ha mycket saker med mig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.