Härliga tillbakablickar

För nästan exakt ett år sedan fanns det ingen snö hos mig och isen på sjön var nästan helt borta. Det var en lördag, mitt på dagen då jag och barnen tog oss en cykeltur ner mot sjön för att njuta av det vackra vädret. Solen sken och temperaturen låg på några plusgrader. Det var helt underbart minns jag!

 

 

Systemkameran fick även följa med oss då jag lyckades fånga några vackra bilder.

 

 

Motljuset gjorde att det såg mörkare ut än i verkligheten men samtidigt gillar jag bilderna enormt mycket.

 

 

Jag minns också att bara ett par veckor efter denna helg cyklade vi dit igen med vårjackor på oss och en väska full med fika. Tyvärr är det ännu för halt just nu men längtar till den dagen vi kan göra om denna härliga utflykt. 

 

 

Förra årets första köp inför våren var en rosa tröja med volanger på ärmarna som blev väldigt välanvänd. Självklart ska den bli lika välanvänd även kommande vår.

 

 

Det var några härliga tillbakablickar från drygt ett år tillbaka och jag tror att ni redan har förstått om hur mycket jag längtar till våren.

 

Nu på morgonen när jag klev in på bussen trodde jag nästan att klockan var en timme mer än vad den var eftersom det var så ljust ute. Var tvungen att dubbelkolla på klockan men det var samma tid som annars. Idag är det inte mulet för en gångs skull och därför är det ovanligt ljust. Riktigt härligt och igår efter jobbet sken även solen då jag passade på att njuta undertiden jag väntade på bussen.  Nu är det inte heller många veckor kvar tills vi ställer fram klockan till sommartider och då blir det ännu ljusare. Min klocka i vardagsrummet behöver jag däremot inte ställa fram för den har varit på sommartider hela vintern lång. 

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses snart igen mina finaste!

 

//PUSS

26 comments / Add your comment below

  1. Lite roligt att titta på gamla bilder från förra året 🙂 Var absolut mer vår då <3 Idag skiner solen men är 8- ute, hoppas det blir varmare än så på dagen. Men ljuset är här och det gör sååå mycket,
    Kram och ha en skön dag

  2. Det var härliga tider det. Undrar hur länge vi får vänta på det där vädret i år. Här har vi mellan 40-50 cm snö kvar 🙁 Kram

  3. Vad lustigt<3 Jag satt också i morse och gick igenom mina bilder från förra våren. Ja nu längtar man och nästa helg blir det sommartid <3
    Kram

  4. Vilket underbart väder och utflykt förra året! ^^ Jättesöt tröja med! Taggar så mycket att få ställa om klockan så det blir ännu ljusare, haha! Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.