Fairlån – lägsta räntan utan dolda kostnader

“I samarbete med Fairlån”

Att ta sms-lån är något som jag personligen undviker eftersom jag är rädd för höga räntor och en massa onödiga dolda kostnader som kan tillkomma. Det gäller verkligen att ha koll på läget och att jämföra dom också. Om det skulle hända någon gång i framtiden att jag behöver ta ett sms-lån av någon anledning så skulle jag välja någon tjänst som jag verkligen kan lita på. Det finns hur många lånetjänster som helst nu för tiden att välja mellan men självklart vill man ändå hitta det bästa.

 

 

Jag läste om Fair-laan.se som är en jämförelsetjänst online där du får hjälp med att jämföra de bästa och billigaste lånen så du kan kan hitta det som passar just dig oavsett vilket lånebehov du har. Självklart vill man ha ett lån med den allra lägsta räntan som finns och inga andra oväntade kostnader. Genom en lånekalkylator som finns i tjänsten kan du på ett enkelt sett jämföra olika lån och se hur dina framtida betalningar kommer att se ut. Bra va? Tjänsten är helt gratis, det är enkelt att jämföra alla lånen eftersom du får se en överblick över vilka lån som är mest attraktiva för just dig. Billån, bolån, sms-lån, samla lån, räntefria lån, låna med betalningsanmärkningar och alla typer av lån kan du få all information om samt alla svar på just dina frågor. 

 

 

Därför tipsar jag om fair-lann.se till er som vill ta ett tryggt och billigt sms-lån.

När jag flyttade hemifrån och köpte min första lägenhet tog jag ett lån via banken men hade en hel del sparat så lånet blev inte högt. På den tiden fanns det inte en massa lånetjänster som det finns idag men så länge man har koll på sin ekonomi så tycker jag att det är helt okej att ta ett lån om det handlar om något vettigt. 

 

“I samarbete med Fairlån”

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. ja jag tror det är smart att jämföra innan man lånar något och måste betala många dolda kostnader. dock skulle jag aldrig ta sms-lån om inte det nu verkligen verkligen krisade.

  2. Hejsan Starby..
    Jag bloggade på portalen för någon dag sedan och skrev om detta inlägg. Jag har försökt att hitta mailet från Jennie vad som gäller kring detta inlägg eftersom det helt enkelt slår ifrån inne på min nya portal efter att jag exporterade alla filer från Delacay och dit.

    Kan du se i ditt mail om det står något om att inlägget ska ligga uppe en viss tid.. typ 12 månader minst eller liknande ? Bara så jag vet om jag ska skriva om inlägget. Skulle va sååååå gulligt om du hade lust att kolla.

    Min mail är: Angielakna@live kan du skicka kopian på hela förfrågan om samarbetet till mig så jag kan spara det i katalogen på mailen.

    Förlåt om jag tar av din tid <3 super fin blogg har du. Kram Jellicas.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.