Veckan som varit

Det var ett tag sedan jag körde en “veckan som varit” lista och därför startar jag denna nya vecka med en sådan lista. Igår kom mina barn till mig och därför dyker det här inlägget upp idag istället för igår. Vi hade fullt upp och jag hann inte sitta vid datorn så mycket men nu kör vi!

 

Något som jag har gjort i veckan som var planerat? Jobbat, handlat, bloggat och myst med kaninerna.

 

Som inte var planerat? Beställde hem nya gardiner från Jotex. Ni får se gardinerna lite senare idag!

 

 

Ett tips från veckan? Ett läppstift från Isadora. Mer om den i ett annat inlägg.

 

 

Veckans upptäckt? Att jag har stort behov av nya gröna växter.

 

Veckans snyggaste outfit: Den här veckan har jag bott i jeans med stickad tröja eller myskläder men i lördags hittade jag en klänning i garderoben som jag provade. Därför får den bli förra veckans snyggaste outfit.
Veckans aj: Jag brände mig på armen i ugnen då jag är lika klantig som vanligt.
 
 
Veckans känsla: Eftersom jag fick mens så har jag varit lättirriterad men nu känns det mycket bättre.
 
 
Veckans godaste: Vi blev bjudna på tårta på jobbet i torsdags och den var verkligen god.
Veckans roligaste händelse: Det måste vara när jag såg på Melodifestivalen finalen men gillar tyvärr inte låten som vann.
 
 
betyg på veckan: 3/5
OBS!
Jag upptäckte alldeles nyss att jag har gjort ett fel med min mejl adress på headern. Glömde att fylla i en punkt mellan Netti och starby. Den rätta mejl adressen är netti.starby@gmail.com och jag ska ändra det ikväll!
//PUSS
 

14 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.