Gardiner med fräsch vårkänsla

“Inlägget innehåller affiliatelänkar”

Här är gardinerna som jag satte upp i helgen och är så himla nöjd över resultatet!

 

 

Tycker att det ser genast mycket fräschare ut än med dom som jag hade innan.

 

 

Det är ett par sammetsgardiner i gammelrosa färg och ett par tunna vita som släpper in ljus. Gardinerna som jag hade innan fick hamna i tösens rum för hennes behövdes också bytas.

 

 

Jag hade en sådan tur när jag beställde gardinerna för jag hade en rabattkod på 40% så det blev verkligen en bra affär. Nu behöver jag bara nya gröna växter för det ser så tomt ut med bara en växt i fönstret. Är extra sugen på två stycken stora Monsteror då jag vill ha en i varje fönster.

 

 

I höstas beställde jag kuddfodral för halva priset hos H&M Home och nu fick även dom åka fram. Det känns som jag har nya projekt på gång med hemmet varje helg och nu får vi se om vad som väntar inför nästa helg som kommer?

 

Annars hittar ni sammetsgardinerna genom att klicka här <— och dom vita genom att klicka här <—

 

//PUSS

30 comments / Add your comment below

  1. Får du fler nya besökare hit? jag är lite sugen att testa på något nytt såhär men med nouw får man mycket gratis att man hamnar på startsidan var gång man bloggar. Hur fungerar allt här?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.