Vårfint i köket

I köket har jag en liten kruka i koppar och hade först ingen aning om vad jag ska ha i den? Då hittade jag några rosor som blev jättefina i krukan och det passar jättebra på köksbordet.

 

Har även bytt ut dukarna till rosa då dom som jag hade innan var svartvita. Nu är det lite vårfint i köket och älskar den ljusa känslan.

Men det var inte det här jag menade igår! Ni som läste gårdagens inlägg vet om att jag har gjort något nytt i hemmet och det är något helt annat.

Barnen brukar märka förändringar direkt och senare i eftermiddag ska dom komma till mig. Funderar på att steka pannkakor ikväll för det blev jag lite sugen på och det är något som barnen verkligen gillar. Jag brukar steka extra många så att barnen kan äta pannkakor även till frukost dagen efter eller som mellanmål. Annars lagade jag en jättegod maträtt igår men tror inte att barnen skulle gilla det. Har bland annat linser i maten som jag älskar och det blev även flera matlådor till veckan som kommer. Lika bra att laga extra mycket när jag ändå håller på.

Nu ska jag fortsätta att greja här för jag vill hinna med så mycket som möjligt innan barnen kommer. Men ni får ha en mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

43 comments / Add your comment below

  1. Så fint 😀

    En önskan är att du sätter “kommentera” längst ner istället för högst upp. Jobbigt att behöva scrolla upp för att kommentera när man har läst klart 🙂

  2. Vad fin t& vårigt det blev!!
    Svar: Ja det är ju ett litet tag kvar till resan men det går fort dit förhoppningsvis! Skall bli underbart! Ja, tänk vad det kan göra gott med en extra ledig dag!

  3. Jättefint! Vårkänslor 🙂
    När jag flyttade till egen lägenhet vid 19 års ålder skulle allt vara rosa. En kompis hade t.o.m. rosa kaffebryggare. Men trots det blir jag lite sugen på rosa när jag ser det fina du har gjort

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.