Äntligen hemma och mina favoriter från melodifestivalen 2018

Det är verkligen härligt att komma hem och veta att jag inte ska gå upp tidigt varken imorgon eller i övermorgon. Den här helgen ska jag spendera hemma med kaninerna och ska även passa på att greja hemma. Har även en hel del jobb med bloggen eftersom jag inte hann med så mycket under kvällarna den här veckan.

”En bild på mig med vinterns favorit tröja och en bild på en smörgåstårta som bjöds på jobbet inte för så längesedan”.

 

I morgon är det som sagt melodifestivalen finalen som jag självklart ska se. Inte för att jag hejar på någon speciell artist utan tycker bara att det är kul eftersom det är en tradition för mig varje år. Om jag hinner ikväll så ska jag tjuvkika på några bidrag från övriga länder via youtube eftersom några länder är redan klara med sina finalister. Annars gillar jag Mendez, Margaret och John Lundvik men självklart kommer inte någon av dom vinna tävlingen.

Min mamma tittade på Polens melodifestival final förra veckan via en polsk TV-kanal som hon har och då hade dom Måns Zelmerlöw som gästartist. Sverige köpte ju in polskan Margaret till våran tävling så kanske är det därför dom valde en svensk artist till deras final? Men det ska iallafall bli spännande imorgon och jag brukar för det mest se fram emot Eurovision song Contest oavsett vilken svensk låt som vinner.

Ska ni titta på melodifestivalen imorgon?

 

//PUSS

Shares 0

16 comments / Add your comment below

  1. Japp skall kolal givetvis! Jisses undrar vem som vinner. Har inte kollat vem som är favorittippad än!
    Svar: Eller hur, älskar parfymer! Åh den vet jag luktar gott då jag stod i valet och kvalet att köpa den men så luktade den inte lika gott när den kom på mig,hehe.

Kommentera