Lyxiga gardiner med hotellkänsla

“Inlägget innehåller affiliatelänkar”

 

Jag är så sjukt sugen på nya gardiner till vardagsrummet och har spanat in en hel del under den senaste tiden. Kan spana in hur länge som helst via olika inredningssidor för att få en massa inspiration och tips.

Självklart vill jag fortsätta med ljusrosa som är min favoritfärg och speciellt när det gäller inredning. Ni som har följt min blogg en längre tid vet ju redan om det. Nu har jag faktiskt hittat ett par gardinlängder i sammet som liknar mina mörklila från i vintras. Fast dessa är i färgen gammelrosa och enligt omdömen är tyget ljusare i verkligheten som jag självklart tycker är mycket bättre.

I mitt vardagsrum har jag dubbla gardinstänger från taket då jag gärna vill ha ett par till gardiner som sitter bakom ett par andra. Ett par tunna, vita som släpper in mycket ljus skulle vara jättefint att ha tillsammans med rosa sammetsgardiner.

“Här är en bild på mina nuvarande gardiner som jag har tröttnat på”.

Här ser ni exempel på snygga, vita gardiner som ger sådär härligt ljusinsläpp.

För att ni ska förstå hur jag menar så ser ni två exempel om hur jag vill ha det med mina gardiner. Fast dom mörka färgerna byts självklart ut mot rosa. Jag gillar speciellt att den här stilen ger en härlig hotellkänsla som passar väldigt bra för mig som även sover i vardagsrummet.

Här är dessa två par gardiner som jag beskrev för er i början av inlägget. Dom känns riktigt lockande och funderar på att klicka hem dom. Vill ha gardinerna som på bilderna ovanför fast istället med gammelrosa färg i sammet tillsammans med ett par vita som ger mycket ljusinsläpp.

Ni hittar dom rosa gardinerna genom att klicka här <— och dom vita genom att klicka här <—

Gillar också att gardinerna har bra priser och enligt kunder är dom väldigt prisvärda.

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Vilka fina gardiner. På sista bilden är det exakt sådär jag tänkt göra i sovrummet då det ligger vid balkongen. Så fint. Ska absolut spara sidan, kommer nog behöva det när det dags att köpa nya gardiner.

    Och hur känns det att blogga på nya bloggportalen? Kram

  2. oooo här var det nytt, roligt! Är du nöjd med sidan??
    Svar: Åh älskar gröna växter framförallt Monstrean vi köpte 🙂 Nämen åh tack finaste du.

  3. Det är såå snyggt med gardiner i långa längder 🙂 Vi köpte ett par snygga gråa till sovrummet och det blev så snyggt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.