Byte till en ny bloggportal

Välkommen till min nya blogg som äntligen är igång!

Eller nästan för det är en hel del jobb kvar med bloggen. Allt tog mycket längre tid än vad jag trodde och just nu importerar jag in alla mina inlägg från gamla bloggen. När allt är på plats så kan jag börja att jobba med designen och förmodligen händer det ikväll. Det är även en massa knappar, koder och länkar som jag ska lägga in så den här veckan får jag jobba med det varje kväll efter jobbet. Barnen är inte hos mig denna vecka så det passar bra. Väldigt tidskrävande med det är kul också och mycket lärorikt.

Varför byter jag portal?
Jo för det här har varit planerat sedan 1 år tillbaka då en tjej kontaktade mig och berättade att dom ska skapa en ny bloggportal och nu är allt äntligen klart. Annars trivdes jag jättebra på blogg.se men det är alltid spännande med förändringar. Den nya bloggportalen heter delacay.com

Nu har jag inte haft möjlighet att blogga på flera dagar och är så taggad på att börja igen så nu kör vi! Hoppas att ni fortsätter att följa mig här och vi ses lite senare mina finaste.

//PUSS

22 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.