Netti har blivit gråhårig

 
Igår innan jag satte i mitt löshår med tejp så provade jag ett annat löshår som är med clips. Som ni ser är halva håret mörkbrunt och resten ljusgrått. Det är verkligen kul att testa andra hårfärger men den här färgen kändes inte som mig.
 
 
Håret är även alldeles för långt för min smak.
Men vilken tid det tog med mitt hår igår. Först färgade jag hårutväxten och sedan satte jag i all löshår. Innan dess hade jag tagit ut alla slingor som satt kvar i håret och satte på nya refiller då det blev en hel del pyssel. Men nu är allt klart och har nu en lagom hårlängd och självklart är mitt hår helbrunt.
 
 
Vad tycker ni om det här gråa då? Hiss eller diss?
 
 
//PUSS
 
♥ 

38 comments / Add your comment below

 1. Inte min grej men coolt om man går ut nån gång och vill va lite wild 🙂 jag har nyss lärt känna en transa vid namn Candy han är störtskön och kör alltid vilda peruker, han sa han ville se ut som mig om han va kvinna haha 🙂
  Ha en fin ny vecka!
  LOVE Maria

 2. Tycker att du är så fin i ditt bruna och att det gråa blev för onaturligt. Gammalmodig kanske men nja… Skulle också vilja kunna fixa själv med löshår. Får nog gå på en kurs så jag också kan fixa lite. Sov gott.

 3. Alltså jag tycker det är snyggt med grått men det här var ingen hit, diss säger jag. Men du är så otroligt fin i det håret du brukar ha vännen <3
  Kramen fina

 4. Vet ju att det är inne med tvåfärgat hår, och jag har faktiskt haft det själv på 80-talet, underhåret var lila och överhåret mörkblont.
  I mina ögon är skillnaden på din mörka färg och ljusa grå lite för stor…men jag är ju gammal och hänger inte med haha
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.