Vi kaniner

 
Det var längesedan jag bjöd på en löjlig snapchat selfie och denna bild med kaninöron passar bra ihop med mina kaniner. En massa gos och mys men kommer ofta på mig själv att jag pratar med kaninerna hela tiden. Det gör jag liksom extra mycket när barnen inte är hos mig och skillnaden är att jag inte får några svar. Då syftar jag såklart på barnen.
  
 
Ibland undrar jag om vad kaninerna egentligen tänker på men dom visar väldigt tydligt om vad dom vill. När barnen inte är hos mig blir kaninerna även extra busiga har jag märkt då jag får säga åt dom hela tiden. Nä nu ska jag återgå här för det är en hel del som ska hinnas med idag. Ville bara kika in en snabbis för att önska er en härlig lördag och vi ses lite senare igen mina finaste! 
 
 
//PUSS
 

22 comments / Add your comment below

 1. Naw, så söta de är då! Jag pratade med mina kaniner konstant när de var i livet, kan fortfarande komma på mig själv med att vilja säga några ord innan jag biter mig i tungan och kommer på att de inte finns kvar där längre. Usch. <3 Kram.

 2. ååh vad mysigt! Älskar djur. Hade en kanin när jag bodde på Malta som sprang runt fritt i mitt hus. Den var som en liten hund och kom när jag roppade. Älskade att hoppa upp i folks knän och hälsa med. Tyvärr blev den sjuk och dog, men hon var så mysig.

 3. Så fint de ligger där bredvid varandra, har de själv placerat sej så?
  Jag pratar med mina djur också, de är ju liksom mina vänner 😉
  Ibland frågar folk -pratar du med mej eller katten/hästen?
  Jag pratar med hönsen också men det är sällan någon som hör…haha
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.