Rosa detaljer i badrummet

 
Här visar jag några nya detaljer från mitt badrum men lovar att visa helheten i ett annat inlägg.
 
 

Inte för så längesedan klickade jag hem några saker från H&M Home när det var 30% rabatt på hela köpet. Bland annat ett doftljus i rosa marmor som får synas i badrummet bland mina skönhetsprodukter. Har velat ha den så himla länge och nu är den äntligen min.
  

 

En jättefin rosa handduk och en matchande badhandduk. 
 

 
Badrumsmattan är inte ny men däremot mattan i marmor som ligger under. 
 
 
Det var den mattan som jag pysslade med förra helgen då den nu täcker hela badrumsgolvet. Avskyr annars mitt golv men det här gav verkligen ett lyft och ser nu mycket fräschare ut. Runt kanterna klistrade jag fast vit dekorplast men behöver snygga till lite mera innan fotografering. Om jag hinner i helgen så ska jag fortsätta med det beroende på hur lång tid det tar med mitt hår. 
 
 
 
//PUSS
 

22 comments / Add your comment below

  1. Bad/duschrum är viktigt att ha fina saker och hålla fräscht i tycker jag, nu är jag väldigt nyfiken på kanten på mattan samt att få se helheten.
    Önskar jag var lite mer kreativ och pysslig här hemma
    Kram

  2. Ser mysigt ut. Själv undviker jag rosa färg i det mesta. Hade rosa manchesterjeans på 70 talet med utsvängda ben. Tyckte det var cool då. Men sedan aldrig mer rosa för mig Men doftljus älskar jag skiter i vilken färg de har men doften viktig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.