Gnäll och längtan

 
Det känns som att vintern aldrig tar slut för det kommer bara mer och mer snö. Såg på väderprognosen att det ska bli ännu kallare nästa vecka och det ser jag verkligen inte fram emot. 
 
 
Just nu avskyr jag mina vinterskor och längtar tills det går att använda lättare skor som exempel dessa bruna boots som jag har på mig på bilderna. I år har jag halkat tre gånger och slagit i ena benet trots att jag går försiktigt för vägarna är verkligen luriga. Därför undviker jag långpromenader när det är som det är. För flera år sedan halkade jag under vintertid och stukade ena armen och är rädd för att göra något liknade igen. 
 
 
Här kommer en lista om vad jag tycker om vintern:
 
?? Det är kallt.
?? Det är halt.
?? Jag känner mig instängd i alla dessa kläder som måste pälsas på.
?? Det är mörkt.
?? Det tar längre tid att åka buss till och från jobbet vilket innebär mindre fritid.
?? Vintern är alldeles för lång. 
 
Oj vilket gnälligt inlägg det blev men ibland behöver man gnälla av sig.
Annars har jag blivit otroligt sugen på vilda bär som hallon, blåbär och smultron. Vill baka en smulpaj med extra mycket deg, sitta ute på balkongen med en kopp kaffe och bara mumsa i sig smulpajen med massor av vaniljsås. Det hade varit underbart!
 
En mumsig bild från förra sommaren.
 
 
//PUSS
 

28 comments / Add your comment below

  1. Man får gnälla raring 🙂 Känner likadant just nu. Vill ha vår och värme. Så trött på snö. Man börjar liksom tappa tålamodet. Men vi får hålla ut, det kommer. Snart hoppas jag. Kram fina du <3

  2. Så fin du är:) håller med dig det är halt o kallt finns inget gott med det alls.usch jag går som en gamla tant ute haha är livrädd att slå på baken :)kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.