Ett bra beslut

 
Att jag äntligen köpte hem en Chromecast var verkligen ett bra beslut av mig och det tycker ungarna också. Vi kollar både på youtube med roliga klipp på djur och en hel del filmer via Netflix. Både jag och dottern har apparna på våra telefoner så att ungarna kan även titta innan jag kommer hem från jobbet om dom vill.
 
 
 
Sist när jag var inne på Hemtex hade dom halva priset på utvalda sängkläder och då valde jag en vit med blommigt mönster.
 
 
Nu till helgen ska jag byta ut mina sängkläder och då blir det att inviga dessa. 
 
 
//PUSS
 

27 comments / Add your comment below

  1. alltså ja e så dålig är det en sån du slår i på data eller tele o så kollar på tv ?
    har tänkte köpa en sån dag är så dålig på sånt bara =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.