Maria Nila

 
 Ville bara kika in en snabbis och visa upp mina hårprodukter från Maria Nila som jag ska använda snart i samband med ett bad. Ungarna har redan badat medan jag har fullt upp här hemma. Jag är inte ännu klar med badrummet eftersom jag fick tänka om lite och det är så himla typiskt.
 
 
När jag tog måtten på golvet så mätte jag fel och beställde för lite av badrumsmattan som är metervara. Men har gjort en lösning på bästa sätt och återkommer med bilder på resultatet. Badkaret fick sig en makeover men ska göra om det nästa helg för det blev så himla fult. Därför vill jag inte fota badkaret för då kommer jag att skämmas haha. 
  
 

 Herregud allt tar verkligen mycket längre tid än vad jag räknar med och nu måste jag hoppa in i badet för snart måste jag även börja med maten.
 

 
 Ni hittar förresten hårprukterna från Maria Nila genom att klicka här <— Adlink
 
 Nu har jag använt produkterna i snart två veckor och det ska ta några veckor till innan jag märker resultat. Hoppas verkligen att jag får tjockare hår för det vore liksom rena drömmen!
 
 
//PUSS
 

15 comments / Add your comment below

  1. har en kompis som oxå gillar de produkterna hon tror ja köper hos frisör de verkar bra vet inte vilken ja ska ha nu o . åhh ja gillar verkligen den marmorerade har nog blivit lite fräslt i dem så snyggt nästan så ja ångrar helvita i köket fniss

  2. Tänkte mig att jag ska testa den där märket efter det jag har tar slut =)… tror väldigt mycket att bra produkter för just sitt hår och ta hand om den gör en hel del! De ser också snyggt i badrummet om annat *S* Ha det fint och TREVLIG VECKA, kramar<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.