Snygg förpackning med badskum

 
I lördags förra helgen gick jag runt på stan i Örebro för att kika runt i olika inredningbutiker för lite inspiration och då besökte jag bland annat Entré Presenter. Det är en inredningsbutik som säljer jättefina saker med låga priser och där inne hittar man alltid något fint. 
 
 
När jag kikade runt i badrumshörnan fick jag syn på badskum som hade så himla fina förpackningar. 
 
 
Självklart fick den följa med mig hem och nu står den så fint på hyllan i mitt badrum tillsammans med övriga skönhetsprodukter.
 
 
 
 
 Det är nästan så att den är för fin för att använda men den dagen innehållet är slut så ska jag spara flaskan. 
 
Får se om jag hinner med ett bad lite senare men det kommer säkert barnen att vilja göra och då rinner tiden bara iväg. Den här veckan har barnen badat nästan varje dag och förstår att dom tycker det är kul. Men annars badar jag i morgon i samband med hårtvätt och hårinpackning som ska verka i 10 minuter.
Annars ikväll ska vi kolla på Melodifestivalen och äta lite gott med lite levande ljus runt omkring. Det ska verkligen bli skönt med en slö kväll för det behöver jag verkligen efter den här intensiva dagen.
 
Ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll?
 
 
//PUSS
 

20 comments / Add your comment below

  1. Det är roligt när saker kommer i lite mer lyxigare förpackningar! 🙂
    Sv; Ja det är en jä*la resa jag har framför mig, men jag är inte den som lägger mig platt. Det är bara kriga vidare. Tack fina du, kramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.