Den perfekta concealern

 

Jag har länge varit nyfiken på en concealer från Maybelline new york och nu när min nuvarande börjar ta slut så var det dags för investera en ny. Inne på Åhléns var det 25% rabatt på Instant Anti-Age The Eraser Concealer från Maybelline och då passade jag på att slå till.

 Min hy är extra tunn under ögonen och det gör att ådrorna syns extra mycket samt att jag är väldigt blå under ögonen. Därför behöver jag en concealer som täcker bra men samtidigt ger ett naturligt resultat utan en massa synliga linjer. 
 
 Enligt beskrivningen ska den här concealern ha alla mina krav som att täcka mörka ringar under ögonen på ett naturligt sätt, ge en slät finish som sitter hela dagen utan att lägga sig i linjer eller bli kakig. 

 

 
Jag tycker att det är värt att prova men har ännu inga höga förväntningar. Återkommer med recenssioner efter jag har börjat använda den och om ni vill kika närmare på denna concealer så kan ni klicka här <— Adlink
 
 
//PUSS
 

17 comments / Add your comment below

  1. Jag rekommenderar såklart bareminerals concealer, den är grym likaså complexion som jag bloggade om 😉
    Svar: Ah ingen fara, förstår att många förberedde sina inlägg. Det kom till mig lite sent, men jag skrev med förbehåll att kolla noga det kan tillkomma fler.
    Men det kom med och det är det viktigaste 😉 Så himla kul att du ville vara med! Kommer fler tillfällen, missa inte dem. Syns man inte, finns man inte- PR

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.