En maträtt som barnen får slippa

 
I lördags kväll var jag verkligen super trött och låg mestadels på soffan. En maträtt som jag gillar väldigt mycket är pyttipanna och speciellt från Felix minipytt. Ungarna är däremot inte alls lika förtjusta som mig så pyttipanna är en maträtt som jag kan passa på att äta när barnen inte är hos mig.
 
 
Annars så sitter förkylningen fortfarande i och igår kunde jag sova hur länge som helst eftersom kroppen behövde sin återhämtning. Men vila är annars något som jag har väldigt svårt för eftersom jag kommer på saker hela tiden som måste göras.  
  
 
I lördags hade jag även ett DIY-projekt på gång och i nästa inlägg kommer jag att visa resultatet för er. Ni får ha en fin start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

26 comments / Add your comment below

 1. Pyttipanna är ingen favorit hos mig heller men sambon gillar det. Han brukar äta det när inte jag äter med honom. Hans favorit är krögarpytten 🙂
  Trist att du fortfarande är sjuk. Krya på dig!
  Kram

 2. Kan du inte bjuda över min sambo så kan han äta det tillsammans med dig? Är med dina barn om att det inte är något jag är ett fan av, men av någon anledning vill han äta det, haha! Kram sötaste du <33

 3. Numer äter jag inte pytt, men förr köpte jag krögarpytt och hällde i grädde på slutet av tillagningen, sen rödbetor och spegelägg……
  Så segt med förkylningen, men vra att du får sova…
  Kram

 4. skulle så gärna vilja få min sambo att äta pytt i panna, det är ju så otroligt gott man han vägrar så det är tyvärr några år sedan jag åt de 🙁 uffa..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.