Det här med löss

 
Den här tröjan har jag varit dålig på att använda under hela vintern och nu ska det bli ändring på det. Gillar speciellt rosetterna vid handlederna som är fina detaljer.
 
 Jeans från h&m // Tröja från gina tricot // Boots från dinsko
 
 
 
God morgon mina finaste!
 
Idag vabbar jag fortfarande med lilleman men idag mår han lite bättre så imorgon kan han nog gå till skolan och jag åka till jobbet. Så länge han inte får febern tillbaka för det är bra att vara hemma en feberfri dag för säkerhets skull.
 
Annars är jag så glad över att gardinerna byttes ut i helgen för det har genast blivit så ljust och fräscht med ljusa gardiner. När man kommer in genom ytterdörren så ser man det direkt.
Jag är så sugen på att köpa hem färska blommor för det blir jag också glad över att se. Får se om jag kanske köper hem någon bukett till helgen?
En mindre rolig sak som har hänt är att tösen har fått löss igen. Vi gör behandlingar på henne hela tiden känns det som men ändå återkommer lössen gång på gång. Tur att jag har varit hemma med lillen dom här dagarna så att jag fick lite extra bonustid till att pilla med lössen. Annars är det verkligen tidskrävande att göra det varje kväll och eftersom jag redan har tidsbrist så känns det inte alls bra. Men det är bara att bita ihop och försöka göra det bästa av situationen. 
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina underbaraste!
 
 
//PUSS

19 comments / Add your comment below

 1. Skönt att han mår bättre, men fasen vad jobbigt med lössen 🙁
  Vet inte hur det funkar, men se man sanera säng och allt hon haft på huvudet? Soffkuddar och så, tänker jag på….
  Kram

 2. Denna tröjan har jag på mig i dg fast i svart så fin o skön:) åh hjälp det kliar i huvudet nu:)det går löss på barnens skola nu så jag måste kolla läget i kväll extra .vi fick ju i höstas och jag får panik för det är så jobbigt o få bort dessutom fick jag en lus i håret också:) mindre kul,har du provat olika shampoon eller kör du samma märke? jag hittade ett som hjälpte när vi hade som värst och ett av barnen hade enormt mkt löss i håret ,köpte ett som verkade över natten och allt försvann då. jäkla äckligt e det men hoppas du får bort dem nu.kram

 3. Fy vad jobbigt med löss. Avskyr verkligen när de perioderna börjar härja igen. Ursnygg tröja med banden vid handlederna. Krya på er där hemma. Kram Kamilla

 4. men usch med löss:( Dom kan vara jobbiga! se till så inte lössen blivit "immun" emot behandlingen som ni gör.. använder man samma hela tiden så blir de liksom att de inte biter på lössen till slut<3

 5. är det något ja hatar usch!!
  ja peppar kanske ja ska säga har vi inte haft det på ett år minst men innan han vi inte få förrän de fick igen tjejerna o fy så jobbigt o någon hade väl på solan o inte tog bort eftersom det fortsatte men nu hoppas vi de e borta o hoppas detsamma till er fy sjutton

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.