Hemma med en liten sjukling

 
Det var jätte länge sedan jag vabbade och nu dagarna innan vabruari månad så har lilleman fått hög feber. Stackars liten och han mår verkligen inte bra!
 
 
God morgon!
 
Igår när jag kom hem från jobbet låg lilleman nerbäddad i soffan och var inte sig lik alls. Genast kände jag på honom och tyckte att han var väldigt varm. Jag hade rätt då tempen visade 39 grader feber och då for jag direkt till affären för att köpa flytande alvedon. Hela kvällen var han gnällig, ville inte ha något att äta men jag fick i honom att dricka då och då. Somnade gjorde han till och från under kvällen men vaknade ofta av sina besvär. Det är säkert 1 1/2 år sedan någon av barnen var sjuka men någon gång åker man på skiten. 
 Jag tog några söta smygfoton på honom när han sov men ska inte lägga upp bilderna på bloggen för då kommer han aldrig att förlåta mig i framtiden.
 
Idag ska jag pyssla om min lilla stackare hela dagen och förmodligen blir vi hemma imorgon också. När han sover här bredvid mig passar jag på med lite bloggjobb och senare idag bjuder jag på ett recept från i lördags då jag lagade en vegetarisk maträtt som blev väldigt lyckad och god.
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 
 
 

24 comments / Add your comment below

  1. Så tråkigt med sjuka barn 🙁 Hoppas han blir frisk snart <3 Här hemma är vi också sjuka och det bara går runt. Tack och lov inte med hög feber. Krya på er 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.