Gosiga och mysiga kaniner

 
Nämen här ser ni två stycken söta ninisar! 
 
 
 Ibland när kaninerna är lösa har jag kameran nära mig ifall jag lyckas få dom på bild. Det gäller liksom att vara snabb för att få till bra bilder. 
 
 
 När dom ligger och vilar hinner jag ta flera bilder och här ligger dom på varit ställe och ser bara så söta ut.
 
 
Här är en bild från i somras när dom var små kaninungar. På den tiden såg jag fram emot när dom skulle bli stora och nu saknar jag när dom var små. Men självklart är kaninerna lika goa än idag. 
 
När stortjejen sitter i soffan och äter äppelbitar eller en banan brukar kaninerna hoppa ur buren och skuttar fram till soffan, hoppar upp och tjuvar det som dom får tag av henne. Det ser verkligen roligt ut när dom gör det. Ibland när jag sitter själv i soffan så kan helt plötsligt från ingenstans en kanin hoppa upp till mig och jag blir lika skrämd varje gång. Men är väldigt lättskrämd av mig då jag hoppar till av lilla minsta. På kvällarna brukar stortjejen vilja ha kaninmys då vi lägger oss i sängen med dom och gosar. Det är så himla mysigt och då vill man inte gå därifrån.
 
 
//PUSS
 
 

36 comments / Add your comment below

  1. AWWW vad söta! men förökar de sig inte haha 🙂 Tack för så fina ord på bloggen och ja jag har försökt sprida det viktiga bloggbudskapet på FB och Twitter med 🙂 Hoppas det kunde hjälpa några
    LOVE Maria

  2. åhh men ja de e så söta o mysiga . gillar då de ligger plattpannkaka som ja säger me bakbenen rakt ut så gör ju katterna me så himla söta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.