Kaninsäkert hem

 
 Jag har haft en tillfällig lösning för att dölja sladdar så att kaninerna inte ska komma åt dom. Som ni ser på bilden hade jag satt fast en korg över ett uttag och det såg förjävligt ut. Övriga sladdar låg i en kartong och eftersom kaninerna kan gnaga igenom kartonger så hade jag en plåt tryckt mot kartongen. 
 
Före
 
 På Kjell och Company köpte jag en kabelspiral och fästkuddar men det fanns ingen kabelgömma i rätt storlek så jag skapade en på egen hand.
Det blev en gammal matlåda som jag klippte ett litet hål i för kablarna. Eftersom jag inte ville ha den genomskinlig så satte jag på insidan vit dekorplast och det blev helt okej. Där gardinerna täcker spelar det ingen roll om hur det ser ut och därför klippte jag till ett glasspaket som jag satte över nätverksuttaget. Resultatet blev mycket bättre än vad det var innan och är helt klart nöjd. Jag vet att det ser väldigt trassligt ut och att routern ser ut att sitta ostabilt. Men nu är det äntligen kaninsäkert. 

  
 
Efter
 
 Som ni även ser så har jag bytt gardiner i helgen och nu är det äntligen ljust och fräscht. Även en ljusslinga fick hängas upp i samma rosa färg som gardinerna.

 
 
 
//PUSS
 

31 comments / Add your comment below

  1. Smart lösning!! Mina kompisars kanin bet på en kabel en gång och han flög in i väggen men överlevde mirakulöst!!! Helt sjukt vad obehagligt. Mina kaniner bodde ute så jag slapp oroa mig över detta.

  2. Har ju lite samma problem här hemma:) tack o lov inte så mkt synliga sladdar i allrummet men vi stänger dörrar och blommorna är en risk:) får möblera lite när vi släpper ut våran gnagare:) ska bli skönt att placera ut kaninen till våren i uteburen.kram

  3. ja alltså de små rackarna vet ju hur de e så ja haft några st ui yngre dagar he he
    men det där blev ju jätte bra
    härligt o få ljusare gardiner nu mot våren jätte fina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.