Dagens outfit

 

This post contains adlinks from Adviral

Väska / Jacka / Blus / Jeans / Boots

 

Konstigt väder vi har haft på senaste tiden då ena dagen ligger temperaturen på flera minusgrader och andra dagen på plusgrader. Därför har jag många jackor att variera med beroende på väder och vind.

Jackan som ni ser i kollaget är ett exempel till varmare dagar och den är så himla snygg. En dag med några plusgrader vore det snyggt med ett par klassiska svarta jeans, svarta boots och en ljusrosa blus. Hela Denna outfit hade jag inte tackat nej till!

 

//PUSS

27 comments / Add your comment below

  1. SÅ trött på det här växlande vädret som gör att oavsett hur man klär sig slänger man på sig en tjocktröja som man sen vägrar ta av sig. Såååå tråkigt stilmässigt!! Längtar efter vår och snygga kläder =) Kram <33

  2. Haha exakt vädret har väldigt svårt att bestämma mig. Jag gillar ju när vi ej har snö visserligen. Så jag är hyffsat nöjd men önskar såklart mera solsken och inte bara ett ända evigt regnande 😉
    Svar: Ja, en annan typ av lista, vilket är roligt! Kul att du gillade den fritt fram att låna;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.