Skönhetslistan

 

 Okej jag brukar annars variera med mina kategorier men nu blev det två skönhetsinlägg på raken. Gillar verkligen den här listan och därför delar jag med mig av den ändå.

1. Vilken produkt skulle du ta med dig om ditt hus brann? Första tanken blev en deodorant eftersom det är något som jag är besatt av. Men istället skulle jag förmodligen rädda någon dyrare produkt som min ögonkräm från Clarins som jag också är beroende av.

  
 2. Senaste skönhetsprodukten du köpte? Eftersom jag ännu inte har visat er min senaste produkt jag köpte här på bloggen så visar jag produkterna som jag köpte innan dess. Det var en duschtvål, en bodylotion och en handkräm från Löwengrip Care & Color.
 
 

3. Hur gammal var du när började du sminka dig? Jag testade en hel del under mellanstadiet men det var i högstadiet som jag började sminka mig till vardags. Var runt 14 år tror jag?

4. Favorit budgetmärke på smink? Isadora för deras produkter sitter bra och är inte testat på djur.

 

 
 5. Använder du lösögonfransar? Nej det har jag aldrig gjort eftersom mina är naturligt långa och är rädd för att förstöra dom.  
 
 
 
6. Hur ofta köper du nytt smink? Ungefär varannan eller var tredje månad men då blir det oftast en produkt åt gången. 
 
 
 
 
 7. Om du endast fick köpa smink från ett enda sminkmärke resten av ditt liv, vilket märke skulle det vara och varför? Som sagt Isadora eftersom märket är bra och inte testat på djur.

8. Vad applicerar du först – foundation eller concealer? Jag börjar alltid med foundation eller CC cream om man ska vara exakt. 

 

9. Hur långt tid tar det för dig att sminka dig själv? Till vardags tar det ungefär 10-15 minuter och till fest lite längre beroende på hur mycket jag vill experimera. 

10. Läppstift VS läppglans? Till vardags ett återfuktande läppglans och till fest läppstift med glans ovanpå.

 

 
 
 
 
 
 
//PUSS
 
♥ 
 
 
 
 

21 comments / Add your comment below

  1. Löwengrip doftar såååå gott! Jag lägger alltid concealer först. eller endast, förresten, jag använder inte foundation, men de gånger jag använder mineralfoundation lägger jag concealern först 🙂

  2. Ah rolig lista!!! Gillar listor. Har nyligen gjort en lista som jag tyckte var sjukt kul!
    Svar: Åh ja så himla gulligt utav min kära fästman att tänka på mig..

  3. Jag som nästan aldrig sminkar mig är helt fascinerad av den djungel av produkter som finns. De få gångerna jag sminkar mig använder jag bara lite mascara och rouge.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.