Pyssel och en massa gott

 
Egentligen borde jag vila men kan inte låta bli att greja här hemma. Så himla typiskt mig!
Det blir så snabbt dammigt och behövde torka av alla hyllor och möbler. Har rivit ner vintergardinerna, strukit dom andra gardinerna och fått dom på plats. Det blir mycket jobb men älskar att pyssla och göra det fint i hemmet. Nästa vecka får jag ett badkar så då ska jag pyssla i badrummet nästa helg. Det ska bli så himla kul och ser verkligen fram emot det!
 
 
 Ikväll ska jag även testa att laga en vegetarisk maträtt som jag länge har varit nyfiken på att testa. Älskar vegetarisk mat men lagar det allt för sällan. Delar med mig av receptet om det blir lyckat!

Annars ska jag försöka att vila senare ikväll och plocka fram en massa gott som väntar på mig. Har hälften kvar från förra helgen och det säger jag tummen upp till. 
 

 
 
 
Ni får ha en fortsatt mysig helg och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

17 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.