bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Pusha  

Netti Starby - Ingångarna och karuselldörrar på sjukhus

Netti Starby

 
Ingångarna och karuselldörrar på sjukhus
 
När jag besöker ett sjukhus händer det ofta att det är många människor som går ut och in samtidigt och då är karuselldörrar väldigt praktiskt vid entrén.
Entrén utgör en passage till den vård och omsorg som väntar och måste bidra till att besökarna känner sig trygga och välkomna.
Utöver att bidra till ett behagligt inomhusklimat och en elegant utformad entré måste en karuselldörr i också garantera alla typer av besökare erbjuds en säker och smidig passage. I en sjukhusentré finns alla typer av besökare och det är viktigt att alla kan passera enkelt och bekvämt, även besökare i rullstol och personer med andra typer funktionshinder.
 
 
Jag personligen gillar när karuselldörrar har inbyggda glashyllor där det är dekorerat med fina saker att vila ögonen på. Det känns liksom mer välkomnande på något sätt samt att det gör det mindre sterilt till utseendet. Man förknippar ändå sjukhus med att allt ska vara kritvitt utan några som helst vackra detaljer och då är ingången väldigt viktig för ett besök på sjukhuset.
 
 
Jag jobbar på ett sjukhus och här är ingången som jag går igenom varje dag när jag kommer till jobbet. Som ni ser på bilderna finns det fint pynt i karuselldörren att vila ögonen på. Vid högtider blir det även olika teman och det gillar jag.
 
 
Jag önskar er en trevlig helg och vi ses senare mina raringar!
 
 
 //PUSS
 
 
#1 - Maja

Håller med dig med dekorationerna, så mycket mer inbjudande! Kramis

#2 - Julia Svensson

Bra ide!!

#3 - Natalie Honkonen

Väldigt fint!! Vi har en väldigt trång ingång till sjukhuset här var jag bor så det ser inte allt så inbjudande ut. Det skulle vara mycket smartare och finare (!) och vi oxå hade karuselldörrar!
Kramar

#4 - jessy

Blir stressad av de där himla dörrarna haha!

#5 - Linda

Vad jobbar du som på sjukhuset?
Jag jobbar inom vården fast på ett gruppboende för handikappade.
Ha en fin kväll
kram Linda

Svar: Jag jobbar på en mottagning som undersköterska. :-D Kramis
Netti Starby

Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg