bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Pusha

Netti Starby - march 2017

Netti Starby

 
JEANS IN SPRING
 
 Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Jacka HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. Jeans HÄR / 4. Väska HÄR / 5. Skor HÄR /

En sådan här enkel och snygg outfit hade jag mer än gärna burit idag. Jag är liksom en jeans och t-shirt tjej och jackan med skorna som ni ser i kollaget gör stilen mer elegant. Älskar väskan också!
 
 
//PUSS
 
Ingångarna och karuselldörrar på sjukhus
 
När jag besöker ett sjukhus händer det ofta att det är många människor som går ut och in samtidigt och då är karuselldörrar väldigt praktiskt vid entrén.
Entrén utgör en passage till den vård och omsorg som väntar och måste bidra till att besökarna känner sig trygga och välkomna.
Utöver att bidra till ett behagligt inomhusklimat och en elegant utformad entré måste en karuselldörr i också garantera alla typer av besökare erbjuds en säker och smidig passage. I en sjukhusentré finns alla typer av besökare och det är viktigt att alla kan passera enkelt och bekvämt, även besökare i rullstol och personer med andra typer funktionshinder.
 
 
Jag personligen gillar när karuselldörrar har inbyggda glashyllor där det är dekorerat med fina saker att vila ögonen på. Det känns liksom mer välkomnande på något sätt samt att det gör det mindre sterilt till utseendet. Man förknippar ändå sjukhus med att allt ska vara kritvitt utan några som helst vackra detaljer och då är ingången väldigt viktig för ett besök på sjukhuset.
 
 
Jag jobbar på ett sjukhus och här är ingången som jag går igenom varje dag när jag kommer till jobbet. Som ni ser på bilderna finns det fint pynt i karuselldörren att vila ögonen på. Vid högtider blir det även olika teman och det gillar jag.
 
 
Jag önskar er en trevlig helg och vi ses senare mina raringar!
 
 
 //PUSS
 
 
Ute i naturen med rosa volanger
 
  Här kommer fler bilder från helgen som var då det var så underbart väder. Kan det inte alltid vara så här vackert varje helg?
Den här veckan har bjudits på både sol, snö och regn och man får liksom vara beredd på vad som helst. 
 
 
 
Det var kul att vi hittade en plats där vi kunde vara helt själva och då passade jag på att fota dagens outfit medan ungarna sprang runt och lekte. Jag tycker att det är så pinsamt att fota mig själv när andra ser och därför blir oftast mina outfitbilder fotade hemma. Fast det är synd eftersom bilderna blir mycket snyggare utomhus i vackra miljöer. 
 
 
Ni andra som fotar er själva utomhus? Tycker ni också att det är pinsamt eller försöker ni att inte bry er? Jag är bara lite nyfiken hur ni tänker?
 
 
Men när badsäsongen är igång brukar det alltid vara fullt med folk här och därför passar jag på nu.
 
 Du hittar toppen med volanger här <--- adlink
 
 
Det är inte så att jag är folkskygg utan ibland kan det vara skönt att få vara själva då vi kan göra vad vi vill utan att anpassa oss efter andra omkring. På sista bilden ser ni min dotter i bakgrunden och ingen av mina barn ville vara med på bild den här gången. Tråkmånsar säger jag haha!
Vi hade även med oss lunch då vi klättrade upp på berget där vi satte oss ner och åt medan vi nöjt av den härliga utsikten. För mig är det vardagslyx för jag älskar att göra saker ute i naturen.
 
Nu är jag antagligen på jobbet eftersom detta inlägg är tidsinställd som andra dagar. Det ska bli så skönt när dagen är över för då är det helg igen! 
 
Ha en superfin dag och vi ses senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS
 
Medlem i Better Bloggers <<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg