bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Pusha  

Netti Starby - En typisk eftermiddag mitt i veckan

Netti Starby

 
En typisk eftermiddag mitt i veckan
 
Jag tänkte börja med en ny grej bland mina inlägg och det är att skriva om vissa ögonblick från min vardag. Då menar jag sådana typiska ögonblick som både kan vara roliga eller jobbiga. Här kommer en story om en typiskt eftermiddag när jag åker hem från jobbet och möts av ett kaos.
 
 
 
7/6 2017
 
Jag har precis klivit på bussen och sätter mig ner på samma ställe som alltid, hänger upp min väska och plockar fram telefonen. Klockan är 15:51 och bussen rullar iväg i den sega trafiken genom staden. Jag känner mig otroligt trött efter arbetsdagen och vill helst bara sova men behöver först kolla upp några saker på telefonen.
 
Tösen ringde mig för en stund sedan och frågade om hon fick ta med sig en kompis hem och jag sa att det var helt okej. Barnen är hemma och när jag kommer hem runt klockan 17 så ska jag laga middag till oss.
 
Nu kliver det på flera passagerare på bussen och självklart sätter sig en just bakom mig och pratar i telefon. Jag känner att jag börjar bli irriterad för personens röst bara ekar i mitt huvud. Då kollar jag bakåt och ser att det finns massor av lediga platser men orkar inte flytta mig. Äntligen avslutade personen samtalet och jag lutar mig bakåt och blundar. Efter någon minut hör jag "Hej! Vad gör du?" Nej! tänker jag! Inte ett samtal igen!
 
 
En timme senare kliver jag av bussen och går hemåt trött som ett as. När jag öppnar dörren och kliver in möts jag av ett berg disk med en massa klet, hela diskbänken är kladdig, mjöl står framme. Jag går in i köket och ser mjöl och klet även på köksbordet, på golvet och till och med runt micron. Förutom allt det där så står det tre ungar med kladdiga händer och jag vet precis om vad dom har gjort.
- Slime!
 
"Fortsättning följer"
 
//PUSS
 
#1 - Linda

Men nooo, mjöl all over :o

#2 - Carro

Hihi härligt med vardag, tur det är fredag och helg 💕

#3 - Henrik Olsson - Föreläsning

Fick dem hjälpa till att städa upp? :P

SV: Ja, det kommer nog att gå bra med släpet :)

Ha en fin dag! Kram

#4 - Heléna

Hahahaha... hög igenkänningsfaktor ;) Roligt med den här typen av inlägg - ser fram emot fortsättningen :D Visst är det irriterande när människor delar med sig av sina privata samtal så högt att det hörs i hela bussen! Tror inte att de själva fattar hur högt de pratar ;) Ja och det där med att komma hem och se att barnen har roat sig i köket... hahahahaa... japp - är man inte trött innan så ;) Hoppas du får en riktigt härlig fredags finaste Netti <3 Kramar <3

#5 - Bella

Haha nej vad jobbigt!

#6 - Vano

Haha jag har två reaktioner i såna situationer, Antingen är jag för trött för att ens bry mig och låtsas att jag inte ens sett något alls och tar upp det senare, eller så får jag spel där på plats.

#7 - mammansprinsessor

Den synen vill man helst slippa se:)detta slime man blir tokig finns det inte färdigt att köpa?kramar

#8 - Linda

Inte så kul kanske efter en arbetsdag att se sitt kök under kaos men barnen har väl säkert haft det roligt så man får väl tänka så. Det där hemmagjorda slimet har blivit ganska så populärt eller nya modet bland ungar för min dotter och hennes kompisar har oxå gjort det där ett antal gånger så det där med mjölet överallt känner man ju igen....men göm schampoot hihihi....glad iallafall att mina ungar kommit förbi det där med att göra stressbollar av ballonger och mjöl för då hade vi ännu mer mjöl i köket så var glad att dom e inne i slimefixet nu hihi. Kram

#9 - Johanna Utterberg

Men puuuuh, vilken jobbig eftermiddag! ;) Önskar dig en fin start på helgen! <3 Kram

#10 - filippalofsved.se

Vilken rolig slags "bloggserie" sånt är alltid kul! :)

#11 - Anonym

Kul inlägg! Försätt med dessa :D
sv: tack själv för din kommentar, hoppas du testar! Så himla gott
Kram, trevlig helg! <3

#12 - Louise

Åh vilka underbara ungar ;)

#13 - Släpp taget. följ flödet

Åh nej! Inte kul att komma hem till efter en hel arbetsdag och en jobbig bussresa! Hoppas ni/du fick ordning på hemmet :) Kramar

#14 - Linnea

Åh vilken jobbig eftermiddag!

#15 - blondina

Hihi va kul att du tycker de babe :) kram

#16 - CArro

Ha en fin fredag du med 😃

#17 - Jessica Högberg

Hoppas dom fick städa själva!

#18 - annelie

kul inlägg.kram

#19 - A M

Kul inlägg! Försätt med dessa :D
sv: tack själv för din kommentar, hoppas du testar! Så himla gott
Kram, trevlig helg! <3


det var min kommentar ;)

#20 - Jennifer Queen

Ohhhh.. :(

#22 - Kamilla

Det där stöket känner jag igen och efter slime tillverkning särskilt. Hos mig är barnen duktiga att göra ordning köket. Men oftast missar de köksgolvet som ser för jäkligt ut. För att inte tala om kranen i lilla toaletten där det alltid ska tvättas händer efter tillverkningen. Kreativitet är roligt men stök är det inte alls.

Suck...det sista man vill när man kommer innanför dörren hemma är att mötas av ett kaos som tar lång tid att göra ordning.

Kram på dig
/Kamilla

#23 - MALIN

Vilken rolig grej att skriva om! Kram

#24 - sanna hyvärinen

Haha jag är snart 24 år och blir också sugen på att testa slime efter all denna slime hets haha, tänkte testa den ifrån nyhetsmorgons recept, dem var enkla med typ 3 ingredienser. :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg