bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Pusha  

Netti Starby - AZ-Design

Netti Starby

 
AZ-Design
 
"Samarbete med AZ Design"
 
Nya och fräscha möbler är aldrig fel då jag speciellt älskar doften av nytt. För drygt två år sedan när jag och barnens far separerade så köpte jag en hel del nytt eftersom det blev enklast så med flytt och allt runt omkring. Den där härliga doften av nytt minns jag så väl och tänk om det alltid kunde dofta så även när möblerna blir äldre? 
 
 
 
Något som jag ofta gör och tycker är väldigt kul så är det att surfa runt på olika hemsidor inom heminredning. 
 
 
Det är ett företag som säljer bland annat restaurangmöbler, cafémöbler, eventmöbler, möbler till konferens och mycket mer för företag inom olika branscher. Möblerna har hög kvalitet för att tåla alla möjliga individer samt att det är enkelt att torka av och att tvätta tyget på möblerna. Det är viktiga saker att tänka på eftersom företag ska vilja köpa av dom och därför vet jag att det är väldigt bra möbler som håller. 
AZ-Design har massor av fina möbler för både inom och utomhusbruk, som till konferens, restaurang, kontor och till sitt hem. Jag gillar speciellt deras stolar från Fameg.
 
 
 
 Jag har alltid velat ha en fin soffgrupp med mysiga dynor som utomhusmöbler men eftersom det regnar in på min balkong så törs jag inte investera det. Är nojig över att möblerna kan förstöras eller bli fula snabbt. Visst kan man  täcka möblerna inför natten och eventuell regn men sådant är jag dålig på att komma ihåg. Därför föredrar jag utemöbler som jag inte behöver ha koll på. 
Men jag får se till nästa år hur det känns för visst skulle det vara mysigt med att sitta i en soffgrupp på balkongen och bara njuta med en kopp kaffe och trevligt sällskap.
 
Det mest unika med AZ-Design är att man får hjälp med att skräddarsy möbler då det finns massvis av olika kombinationer på allt. Som till exempel loungesoffor, klädda sänggavlar, klädda stolar och mycket mer.  
 
Letar du efter något nytt till ditt hem så tipsar jag om detta företag!
 
"Samarbete med AZ Design".
 
 
//PUSS
 
 
#1 - Annika

Snygga soffor. Hoppas att du får en skön helg. Kram.

#2 - Jessica Högberg

Nice, det ska jag kolla!

#3 - Celine

Snyggt!

#4 - Matilda Berlin

Åhh så fina möbler =)) Kram

#5 - Amanda

Verkligen fina möbler! :D kram

#6 - A M

Mycket snyggt! Ja det luktar verkligen gott med nytt!
sv: Ja bästa! :D

#7 - Gabriella

Åh såå snygga saker!! :D

#8 - R E V O L T E N

Nice! Aldrig hört om de tidigare faktiskt ^^

Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg